Volg ons op sociale media

ICTWaarborg verwelkomt Stichting Certificering MKB als Kennispartner

Geplaatst op 25 januari 2017 om 09:30

Voor vragen over ISO 9001 of 27001 kunt u nu ook terecht bij ons als brancheorganisatie. Stichting Certificering MKB zal namelijk binnen ons nieuwe partnership kennis delen over deze onderwerpen. Wij zijn daarom blij hen als Kennispartner te mogen verwelkomen.

Stichting Certificering MKB bouwt, beheert en vernieuwt een gezamenlijk kwaliteitsmanagementsysteem voor de ICT-branche. De invoering, het onderhoud en de interne audits hiervoor worden door Quality Vision uitgevoerd. Dit kwaliteitsmanagementsysteem wordt via een cloudoplossing aan alle bedrijven die deelnemen aan Stichting Certificering MKB ter beschikking gesteld. De bedrijven kunnen in hun eigen omgeving werken met het kwaliteitsmanagementsysteem en de benodigde documenten synchroniseren.

De stichting kan op eenvoudige wijze interne audits uitvoeren, omdat in de cloud vrijwel alle kwaliteitsregistraties staan. In eerste instantie richt de stichting zich op het certificeren volgens de ISO 9001 norm, maar in de toekomst kan als toegevoegde waarde de samenwerking tussen de aangesloten bedrijven ontstaan. Alle bedrijven weten van de anderen dat ze gecertificeerd zijn en de stichting bewaakt de kwaliteit samen met het bureau dat de ISO 9001 certificaten uitgeeft, Bureau Veritas Nederland.

Extra korting voor deelnemers

Naast het feit dat u met uw vragen over ISO bij ons terecht kan, is de stichting in januari ook gestart met een speciale online actie. ICTWaarborg-deelnemers bieden zij daar bovenop een extra korting.

ICTWaarborg-deelnemerschap

Als brancheorganisatie zet ICTWaarborg onder andere in op kennisdelen met haar deelnemers en het bieden van interessante kortingen op essentiële zaken voor iedere ondernemer. Voor meer informatie over het ICTWaarborg-deelnemerschap kijkt u hier.

Meer nieuws & blogs, januari 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73