Volg ons op sociale media

ICTWaarborg Awards: Innovatie vereist moed en dat verdient een beloning!

Geplaatst op 19 januari 2017 om 11:20

Dit jaar is er een nieuwe categorie met prijzen toegevoegd aan de ICTWaarborg Awards die we alweer voor de dertiende keer organiseren. Deze nieuwe categorie wordt ‘Vakprijzen’ genoemd en kenmerkt zich doordat er cases kunnen worden ingediend, die door de gerenommeerde jury worden beoordeeld. Uit het jury-oordeel komt een top drie, waarvan de winnaar uiteindelijk op de avond zelf wordt bepaald door een live-stemproces door de aanwezigen in de zaal.

Een leuk traject met veel zichtbaarheid voor de genomineerden dus. Zelfs wanneer de nominatie uiteindelijk niet tot winst leidt, krijgen deze cases toch de verdiende aandacht via onze website en social media.

Eén van de Vakprijzen waar u aan deel kunt nemen als ICT-bedrijf, is de Innovatie Award. HP Nederland B.V. heeft haar naam verbonden aan de Innovatie Award, omdat innovatie verankerd ligt in het DNA van het bedrijf. HP zegt hierover: “Onze merkuiting “HP reinvent” ademt dit thema ook uit. Sinds onze oprichting streven wij naar continue vernieuwing en duurzaamheid op het gebied van technologie, producten en oplossingen die bijdragen aan een beter leven en toekomst van mensen en bedrijven.”

Net zoals HP vinden ook wij innovatie in de ICT-markt erg belangrijk en dat is dan ook de reden dat wij deze award in het leven hebben geroepen. Innovatie vereist veel moed, omdat er een onzekere en onbekende weg wordt ingeslagen. Maar zonder innovatie is er geen vooruitgang en daarom is het zo belangrijk om partijen te prijzen die innovatieve stappen zetten. Zelfs de kleinste veranderingen kunnen al grote resultaten opleveren. Om die reden willen wij u dan ook oproepen om de innovatieslag binnen uw organisatie met ons te delen! Verdient uw organisatie erkenning en aandacht voor de stappen die zij durfden te zetten? Voer dan hier uw case in!

ICTWaarborg Awards

Meer nieuws & blogs, januari 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73