Volg ons op sociale media

Telecombedrijven dingen mee naar winst bij ICTWaarborg Awards

Geplaatst op 23 januari 2017 om 14:00

Onlangs heeft ICTWaarborg het startschot voor de dertiende editie van de ICTWaarborg Awards gegeven. Nieuw dit jaar is onder andere de award voor Telecombedrijf van het Jaar. Omdat dit voor Telecombedrijven nieuw is, leggen we u graag het proces uit.

Twee prijzen winnen

Wanneer u deelneemt aan de ICTWaarborg Award voor Telecombedrijf van het Jaar, maakt u kans op maar liefst twee prijzen. In eerste instantie dingt u namelijk mee voor de provincie-award, waarbij u Telecombedrijf van het Jaar voor uw provincie kunt worden. Daarna wordt uit alle provinciewinnaars beslist wie de landelijke winnaar wordt.

Hoe wordt de winnaar bepaald?

Bij het bepalen van de winnaar van deze award wordt naar twee onderdelen gekeken: het aantal beoordelingen op de portal telecomdienstverleners.nl en de gemiddelde score van de beoordelingen. Beide onderdelen tellen voor 50% mee.

Tot wanneer kunt u nog stemmen werven?

Het stemproces sluit op vrijdag 24 maart 2017 middernacht. U heeft dus nog tot dan om mee te doen en stemmen te werven. Om u te helpen bij het werven van stemmen hebben wij promotiemateriaal op de website geplaatst.

Reglement

Let op dat u zich bij deelname aan het reglement houdt, om te voorkomen dat u wordt gediskwalificeerd.

De uitreiking

De ICTWaarborg Award voor Telecombedrijf van het Jaar wordt uitgereikt op 29 juni 2017 in de Harbour Club Amsterdam.

Wordt u het eerste "Telecombedrijf van het Jaar"? Ga aan de slag en laat de stemmen binnenstromen!

Meer nieuws & blogs, januari 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73