Volg ons op sociale media

Winnaars van de Dutch IT-channel Awards, gefeliciteerd!

Geplaatst op 20 januari 2017 om 12:10

Donderdagavond mocht Danielle Evers, directeur van ICTWaarborg, aanwezig zijn als jurylid tijdens de tweede uitreiking van de Dutch IT-channel Awards. Het was een erg mooie avond. Niet alleen door de spectaculaire acts die het entertainment van de avond vormden, maar natuurlijk vooral door de aanwezige partijen.

Hoofdredacteur Witold zei het al op het podium: het is een avond vol met winnaars. En zo bleek het ook te zijn. De genomineerde partijen hadden allemaal een succesvolle case die Danielle Evers als jurylid heeft mogen beoordelen. Alle partijen hebben laten zien in 2016 mooie projecten neer te hebben gezet waarmee zij duidelijk meerwaarde hebben geleverd aan hun klanten en partners. Iedereen heeft daarom kunnen genieten van een mooie avond, waarbij de uiteindelijke winnaars uiteraard extra in het zonnetje werden gezet. 

ICTWaarborg feliciteert dan ook graag alle winnaars en hoopt dat iedereen goed nageniet van hun award. Daarnaast bedanken wij Dutch IT-channel graag voor de geweldige organisatie en het neerzetten van een prachtige Awards-uitreiking.

Alle winnaars kunt u terugvinden op de website van Dutch IT-channel.

Meer nieuws & blogs, januari 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73