Volg ons op sociale media

Zo onderscheidt u zich met online leadgeneratie

Geplaatst op 30 januari 2017 om 11:30

De vraag naar ICT-diensten groeit onverminderd door. Tegelijkertijd zien we dat het aanbod van ICT-bedrijven ook blijft groeien. Leadgeneratie is altijd een belangrijk onderwerp voor bedrijven, ook binnen de ICT-branche. Internet marketing en online leadgeneratie - op de juiste manier ingezet - kan u helpen zich te onderscheiden van de rest, nieuwe klanten te werven en zo groei te realiseren.

Wilt u weten hoe u zich kunt onderscheiden en hoe u groei realiseert met online leadgeneratie? Lees dan het volledige artikel van Kennispartner Webstijl in ons Kenniscentrum!

Dit artikel is enkel toegankelijk voor ICTWaarborg-deelnemers. Wilt u meer weten over het deelnemerschap? Kijk dan hier.

Kennissessie online leadgeneratie

Wist u dat Webstijl haar kennis niet alleen met ICTWaarborg-deelnemers deelt via zijn artikel-rubriek, maar ook via een Kennissessie? Deze vindt plaats op donderdag 23 maart van 12:30 – 17:00 uur. Bent u ICTWaarborg-deelnemer? Meld u dan hier gratis aan voor deze sessie. Nog geen deelnemer? Lees hier dan meer over de toegevoegde waarde van het deelnemerschap.

Meer nieuws & blogs, januari 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73