Volg ons op sociale media

Boek deze week een stand en ontvang een gratis diner

Geplaatst op 27 februari 2017 om 14:55

Tijdens ICTVakdag genieten bezoekers van een dag vol innovatie, kennis, beleving en zijn er voldoende netwerkmogelijkheden.

Wat we hier dit jaar aan hebben toegevoegd is het sfeerthema: Culinair. Dit thema biedt u als exposant de kans om op een informele manier bezoekers naar uw stand te trekken. 

Om het thema culinair nu alvast onder de aandacht te brengen bij onze (potentiële) standhouders, ontvangt u deze week een culinaire attentie bij het boeken van uw stand, namelijk: 

De actie m.b.t. de diner-bon van 100 euro is alleen geldig bij afname van een stand in de week van 27 februari t/m 3 maart 2017. 

Wat biedt ICTVakdag 2017 u nog meer als standhouder?

De ICTVakdag geeft u de mogelijkheid kennis te maken met de belangrijkste ondernemers en beslissers uit de ICT-branche. Wilt u hier onderdeel van zijn?

Wees er dan snel bij! Bekijk op de plattegrond welke stands nog beschikbaar zijn en meld u hier meteen aan als exposant.

Meer nieuws & blogs, februari 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73