Volg ons op sociale media

Culinair netwerken? Bezoek dan de ICTVakdag

Geplaatst op 22 februari 2017 om 09:55

We zijn allemaal op zoek naar een manier om onze tijd zo effectief mogelijk in te delen. Tijdens de ICTVakdag op 8 mei ontmoet u uw vakgenoten, leveranciers en distributeurs op een culinaire manier, op één locatie, namelijk de Utrechtse Jaarbeurs.

Wat heeft de ICTVakdag u als bezoeker te bieden?

Gratis aanmelden als bezoeker voor de ICTVakdag kan hier. 

Meer nieuws & blogs, februari 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73