Volg ons op sociale media

De eeuwige strijd tegen zwakke wachtwoorden

Geplaatst op 22 februari 2017 om 09:30

Ondanks de inmiddels miljoenen adviezen en waarschuwingen die zijn verspreid, blijft het een strijd. Mensen gebruiken nog steeds zwakke wachtwoorden, die gemakkelijk door een pc te kraken zijn. Deze wachtwoorden gebruiken zij bovendien voor meerdere online accounts. En ze wijzigen de wachtwoorden nagenoeg nooit, zelfs niet nadat een service waarvoor deze wachtwoorden gebruikt zijn, blijkt te zijn gehackt.

Wilt u weten hoe u deze eeuwige strijd tegen zwakke wachtwoorden kan winnen? Lees hier dan het volledige artikel. (enkel toegankelijk voor deelnemers aan het label ICTKeurmerk).

Wilt u meer weten over ICTKeurmerk en hoe u zich kan aansluiten? Kijk dan hier voor meer informatie

ICTkeurmerk.  

Meer nieuws & blogs, februari 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73