Volg ons op sociale media

De Nieuwe Antoniehof volledig uitgerust met huisautomatisering

Geplaatst op 17 februari 2017 om 10:00

Viattence is de specialist op het gebied van ouderenzorg op de Veluwe tussen Zwolle en Apeldoorn. Viattence biedt zorg en ondersteuning thuis of binnen een van de Viattence locaties in Wezep, Heerde, Epe of Vaassen. De meest recente locatie is De Nieuwe Antoniehof in Epe. In De Nieuwe Antoniehof worden 4 nieuwe groepswoningen gerealiseerd waar 29 cliënten kunnen wonen.
 
Viattence wil ouderen de gelegenheid bieden zo lang mogelijk te blijven wonen in de plaats of gemeente waar zij altijd gewoond hebben. Dicht bij hun familie, ook als zwaardere zorg nodig is. Viattence bouwt deze nieuwe locatie dan ook voor de inwoners van Epe met geheugenproblemen als gevolg van het ouder worden, die niet meer in hun eigen huis kunnen blijven wonen.
 
In een gesprek met Kees Veling, manager bij Viattence, hebben wij het over De Nieuwe Antoniehof en het idee erachter. Daarnaast willen wij meer te weten komen over de huisautomatisering dat is toegepast op deze locatie en op wat voor een manier ze worden toegepast. Het interview met Veling leest u in het Extranet (enkel toegankelijk voor deelnemers aan het label Huisautomatisering).
 
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van huisautomatisering? Kijk dan snel op de website van onze inspiratielabel Huisautomatisering.  

Meer nieuws & blogs, februari 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73