Volg ons op sociale media

Eerste praktijkdag Smartphone Reparatie groot succes!

Geplaatst op 7 februari 2017 om 14:00

De eerste praktijkdag binnen de ICTWaarborg Academy die op maandag 6 februari werd georganiseerd was een groot succes. Tien enthousiaste ICT’ers gingen deze dag in de praktijk aan de slag met het repareren van smartphones. Hierbij werd niet alleen uitleg gegeven over de techniek, maar werd ook ingegaan op het analyseren van een probleem en op het commerciële verhaal.

Op maandag 6 februari mochten de tien ICTWaarborg-deelnemers die zich hadden opgegeven voor de leermodule ‘Smartphone Reparatie Vaardigheden’ aan de slag gaan met het repareren van smartphones. Deze eerste leermodule binnen de ICTWaarborg Academy was aangekondigd tijdens Dag van het Servicebedrijf en moet ICTWaarborg-deelnemers de laagdrempelige mogelijkheid bieden om een nieuw marktsegment in te stappen.

Leermodule Smartphone Reparatie

Tijdens de praktijkdag kwamen de volgende onderwerpen aan bod:

Aan het eind van de dag gaven de deelnemers zeker hun aanbod uit te willen breiden met het repareren van smartphones. Daarnaast ontvingen zij allen een certificaat, als bewijs dat zij deze leermodule hebben gevolgd.

Certificaten training smartphone reparatie

Aanstaande maandag 13 februari wordt de leermodule ‘Smartphone Reparatie Vaardigheden’ opnieuw verzorgd voor een nieuwe groep van tien deelnemers. Wij wensen hen alvast veel plezier!

Toegevoegde waarde ICTWaarborg

De leermodules binnen de ICTWaarborg Academy is één van de manieren waarop het ICTWaarborg-deelnemerschap u toegevoegde waarde kan bieden. Daarnaast biedt ICTWaarborg haar deelnemers gratis juridische documenten, draagt zij kennis over via evenementen en het Kenniscentrum en helpt zij u nieuwe samenwerkingen met partners en vakgenoten op te zetten.

Wilt u hier meer over weten? Kijk dan hier. Wilt u zich direct aanmelden als ICTWaarborg-deelnemer? Dan kunt u hier terecht.

Meer nieuws & blogs, februari 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73