Volg ons op sociale media

Eerste training Huisautomatisering met veel belangstelling gevolgd!

Geplaatst op 8 februari 2017 om 11:00

In 2017 zijn wij het jaar goed begonnen met het organiseren van de eerste training Huisautomatisering. De deelnemers aan het label hebben onderling kennis kunnen delen en zijn op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen. De eerstvolgende training komt er alweer snel aan.  

De ontwikkelingen op het gebied van huisautomatisering volgen ontzettend snel op elkaar. Wilt u bijblijven en onderdeel zijn van deze groeimarkt? Bekijk dan de volgende evenementen waar u onderdeel van kunt zijn. 

De eerstvolgende evenementen:

Demodag
De volgende partijen zullen hun producten demonstreren tijdens de DemodagViertronComelitLogitechNETGEAR en Hager. Lees hier meer over deze partijen 

Wilt u deelnemen aan de training en aanwezig zijn tijdens de Demodag? Bekijk dan onze innovatieve label voor meer informatie. 

Meer nieuws & blogs, februari 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73