Volg ons op sociale media

Hager ziet huisautomatisering als de sleutel van de toekomst

Geplaatst op 13 februari 2017 om 09:00

Hager heeft zich recent aangesloten bij ICTWaarborg als partner. Zij hebben een breed aanbod van elektrotechnische producten dat door de jaren heen sterk uitgebreid is. Het varieert nu van energiedistributie en kabelmanagement tot gebouwautomatisering en schakelmateriaal. Zo leveren zij onder andere een zeer compleet pakket van KNX-domoticacomponenten, waarmee u zelf een systeeminstallatie kunt ontwerpen en programmeren.
 
Slimme oplossingen

De elektrische installatie van morgen wordt een stuk intelligenter dan die van vandaag. Volgens Rick van de Westelaken, Market manager residential, is dat ook nodig als u kijkt naar mondiale trends op het gebied van energietransitie en slimme producten. Hager voorziet dat in de toekomst speciale sensoren, geïntegreerd in de woning, aangevuld met allerlei data variërend van de locatie van een persoon tot het weer op die dag, het straks mogelijk maakt om direct wanneer er iets aan de hand is de juiste mensen te alarmeren. Zij willen graag samen met u op zoek naar slimme oplossingen. In de toekomst zal de vraag en het aanbod van energie op elkaar afgestemd moeten worden.

Hager zal tijdens de Demodag op 18 mei aanwezig zijn om meer over henzelf en hun aanbod aan Huisautomatiseringsoplossingen te vertellen.

Wilt u hierbij zijn en in contact komen met Hager? Bekijk dan onze inspiratielabel huisautomatisering of klik hier voor meer informatie. 

Meer nieuws & blogs, februari 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73