Volg ons op sociale media

Succesvolle keurmeester over het benutten van kansen binnen ICT-security

Geplaatst op 13 februari 2017 om 09:00

“Commercieel gezien liggen er heel veel kansen binnen ICT-security”, volgens Jeroen Pasman van het ExperTeam, die in zijn eentje 666 certificaten heeft uitgereikt als Keurmeester. Hij is sinds 2014 lid van ICTWaarborg als servicebedrijf en tevens deelnemer aan het label ICTKeurmerk. Hij vindt het erg nuttig om als Keurmeester te fungeren en benoemt hierbij ook handige tips. Met ICTKeurmerk wordt elk huishouden een potentiële klant voor u. (Het interview is enkel toegankelijk voor deelnemers aan het label ICTKeurmerk).

Bent u benieuwd naar de visie van Jeroen Pasman en zijn succes als Keurmeester? Kijk dan hier voor meer informatie over het Keurmeesterschap. 

Meer nieuws & blogs, februari 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73