Volg ons op sociale media

Huisautomatisering trends voor 2017 waar u op in kan spelen

Geplaatst op 15 februari 2017 om 12:00

Het is een spannend jaar geweest voor degenen die werken en spelen met huisautomatiseringsproducten. Vanaf 2021 zullen er jaarlijks meer dan 600 miljoen slimme producten gescheept worden. In 2015 was dit nog 40 miljoen. Huisautomatisering is een markt in beweging. In dit artikel kijken we naar de trends en welke ontwikkelingen u in de komende 12 maanden kunt verwachten die gaan zorgen voor betere huisautomatiseringsoplossingen.  
 
Wanneer u de trends op het vlak van huisautomatisering bekijkt van 2016, dan kunt u zien dat de thema’s zoals verduurzaming, veiligheid en vergrijzing een grote rol spelen bij de nieuwste applicaties en ontwikkelingen. Wat u in 2016 heeft kunnen zien op het gebied van huisautomatisering komt nog beter ontwikkeld terug in 2017.

De slimme huisautomatiseringsproducten van morgen zijn alweer een stuk slimmer dan die van vandaag. Ga mee met de tijd en grijp uw kans met deze groeimarkt!

 Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier voor meer informtie over onze inspiratielabel Huisautomatisering

Meer nieuws & blogs, februari 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73