Volg ons op sociale media

ICT Cup programma is bekend!

Geplaatst op 17 februari 2017 om 11:00

ICT Cup

De beste spelers uit de ICT-branche gaan 16 juni uitmaken wie er met de ICT Cup naar huis gaat. Het programma zal gehouden worden op het Nationaal Sport Centrum Papendal, de thuisbasis van NOC*NSF en al jarenlang een inspirerende en innovatieve omgeving voor topsporters die hun prestaties naar een nog hoger plan willen tillen.

Tijdens de ICT Cup zullen de deelnemende teams op de proef worden gesteld met verschillende Olympische sporten. Na zes intensieve rondes zal uiteindelijk één winnaar de felbegeerde ICT Cup in de macht slepen! Lees hier het programma: http://ictcup.nl/programma/ 

Wilt u meer informatie over de ICT Cup? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier

Meer nieuws & blogs, februari 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73