Volg ons op sociale media

ICTWaarborg Awards beloont ICT-bedrijf dat maatschappelijke missie voorop stelt

Geplaatst op 10 februari 2017 om 08:25

De ICT-markt is een markt die vooruitgang brengt. Om dit te realiseren, moet niet enkel naar het succes van het eigen bedrijf worden gekeken, maar ook naar de manier waarop een bedrijf zich inzet voor het maatschappelijk welzijn. Om de bedrijven te belonen die een duidelijke maatschappelijke missie hebben, introduceren we de Sociaal ondernemerschap Award binnen de ICTWaarborg Awards.

Heeft u niet alleen oog voor het belang van uw eigen onderneming, maar kijkt u ook om u heen hoe u een steentje bij kan dragen aan het maatschappelijk belang? Dan zou u zomaar kans kunnen maken op de ICTWaarborg Award voor sociaal ondernemerschap. Steunt u met de zaak bijvoorbeeld een goed doel, deelt u uw kennis met onderwijsinstellingen of helpt u ouderen om te gaan met de nieuwste technologieën? Alle manieren waarop u zich inzet om een maatschappelijke meerwaarde te creëren, kunt u met ons delen via dit online formulier.

Sociaal Ondernemerschap Award

Wanneer u de vijf vragen binnen dit formulier heeft beantwoord en ingezonden, dingt u automatisch mee naar deze award. Uw inzending komt bij de jury terecht, die deze zal beoordelen. Hier komt dan een top drie uit, die allemaal worden uitgenodigd voor de uitreiking van de ICTWaarborg Awards op 29 juni in de Harbour Club in Amsterdam. Daar wordt ter plekke bepaald wie de uiteindelijke winnaar zal zijn, door een live stemproces.

Wilt u uw maatschappelijke missie delen en tegelijkertijd meer aandacht voor uw organisatie krijgen? Doe dan zeker mee aan de ICTWaarborg Award voor sociaal ondernemerschap!

Andere vakprijzen

Denkt u ook kans te maken op één van de andere vakprijzen? Doe hier dan ook zeker aan mee:

Meer nieuws & blogs, februari 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73