Volg ons op sociale media

ICTWaarborg Awards: Is uw bedrijf koning van de marketingacties?

Geplaatst op 2 februari 2017 om 09:35

Dit jaar zijn er nieuwe prijzen toegevoegd aan de ICTWaarborg Awards: de Vakprijzen. Eén van deze vakprijzen is de Marketing Award (gesponsord door Portland Europe). Is uw bedrijf koning van de marketingacties? Laat ons dan vooral weten waarom en wie weet mag u op 29 juni de felbegeerde ICTWaarborg Award in ontvangst nemen!

De Marketing Award is één van de vijf Vakprijzen en wordt mede mogelijk gemaakt door Portland Europe. Met deze award wordt een bedrijf met een originele en succesvolle marketingactie beloond. We kijken hier onder andere naar de impact en het resultaat van deze marketingactie.

Portland Europe over het belang van deze award: “Portland heeft zelf in 2016 geïnvesteerd in marketing en een grote slag gemaakt van offline naar online marketing. Marketing is iets waar vaak de kansen blijven liggen bij onze IT-resellers. We geloven er heilig in dat klanten via relevante content moeten worden geïnformeerd om zo de juiste keuzes te kunnen maken voor hun IT-infrastructuren. Degene die hier positief in uitblinken willen wij graag in het zonnetje zetten!”

Marketing Award

Zo doet u mee!

Nu wilt u graag meedingen naar deze award, maar hoe doet u dat? Ten eerste dient u uw case in via de website. Tot 10 april is dit nog mogelijk, waarna ons jurypanel alle ingezonden cases zal beoordelen. Op basis van deze beoordeling zal een top drie worden opgesteld. De uiteindelijke winnaar wordt op de dag van de uitreiking (29 juni) bepaald via een live-stemproces.

De cases die worden ingediend krijgen veel aandacht via social media en onze website. Hiermee willen wij ervoor zorgen dat u als genomineerde de aandacht krijgt die u verdient.

Bent u ook enthousiast geworden? Voer dan snel uw case voor de Marketing Award in!

Denkt u ook kans te maken bij één van de andere vier vakprijzen? Bekijk dan de eisen per Award:

-          Innovatie Award (gesponsord door HP)

-          Duurzaamheid Award

-          Sociaal ondernemerschap Award

-          ICT’er van het Jaar

 

Meer nieuws & blogs, februari 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73