Volg ons op sociale media

Maak kennis met Hager en hun visie op de wereld van huisautomatisering

Geplaatst op 14 februari 2017 om 08:40

Hager en ICTWaarborg organiseren op dinsdag 28 maart een inspiratie-/kennissessie om kennis te maken met de wereld van Huisautomatisering. Dit is dé groeimarkt van de toekomst en daarom wil Hager hun visie over dit onderwerp graag met u delen. Huisautomatisering kan namelijk een hele nieuwe markt openen. 

Deze dag gaan wij op zoek naar slimme oplossingen, nieuwe trends en technieken en zal Hager hun visie met u delen. Deze sessie is gerichten op bedrijven die zicht richten op de consumentenmarkt, waarbij de nadruk wordt gelegd op wat huisautomatisering voor u zou kunnen betekenen. Huisautomatisering biedt de ICT-branche legio aan mogelijkheden en graag willen wij u samen met Hager inspireren om deze nieuwe wereld te betreden. Huisautomatisering is dé groeimarkt die volop in beweging is en dat zal ook zo blijven de komende jaren. 

Bent u benieuwd naar de visie van Hager en hoe u op deze innovatieve markt kan inspelen? *Grijp dan nu uw kans en kom naar de inspiratie-/kennissessie op dinsdag 28 maart.

*De inspiratie-/ kennissessie in samenwerking met gastheer Hager is toegankelijk voor alle deelnemers van ICTWaarborg die zich richten op de consumentenmarkt.

Meer nieuws & blogs, februari 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73