Volg ons op sociale media

Netwerken op een sportieve manier!

Geplaatst op 15 februari 2017 om 09:00

Op de ICT Cup kennismaken met andere spelers uit de branche en ze laten weten wie je bent en wat je te bieden hebt? Tijdens de ICT Cup zet ICTWaarborg in op informeel netwerken. Deelnemende bedrijven strijden een dag lang met elkaar om de felbegeerde Cup, waarbij er voldoende momenten zijn om met elkaar in gesprek te gaan. Daarnaast zal de dag afgesloten worden met een borrel en BBQ wat een ontspannen moment creëert na een dag vol actie. Een mooiere manier om informeel te netwerken in combinatie met sport bestaat niet!

Wilt u meer weten over het selectiebeleid van dit unieke netwerkevenement? U kunt hier meer informatie aanvragen over de ICT Cup.

Meer nieuws & blogs, februari 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73