Volg ons op sociale media

Ontmoet ICTWaarborg tijdens het ALSO | Microsoft event!

Geplaatst op 1 februari 2017 om 08:30

ICTWaarborg-partner en Microsoft Surface distributeur ALSO organiseert donderdag 2 februari het ALSO | Microsoft event. ICTWaarborg zal hier ook aanwezig zijn. Ontmoet ons tijdens dit evenement in De Glazen Ruimte in Maarssen!

Tijdens het event ontdekt u in twee interactieve sessies verschillende verkoopkansen. Daarnaast toont ALSO u de nieuwste Microsoft Surface producten en wordt er aandacht gegeven aan Microsoft Cloud. Bezoekers krijgen een roadmap in onder andere de Cloud Marketplace en Microsoft Azure waarbij er tips & tricks en support mogelijkheden worden gegeven.

Vraag hier nog snel uw gratis ticket aan voor het ALSO | Microsoft event (max. 2 personen per bedrijf) op donderdag 2 februari van 13:30 – 18:15 uur. Wij ontmoeten u daar graag! 

Meer nieuws & blogs, februari 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73