Volg ons op sociale media

Ook tweede Smartphone Reparatie praktijkdag met enthousiasme ontvangen

Geplaatst op 14 februari 2017 om 08:50

Na de eerste praktijkdag van de ICTWaarborg Academy-leermodule “Smartphone Reparatie Vaardigheden”, werd ook de tweede training op maandag 13 februari met veel enthousiasme ontvangen. Ook deze groep van negen ICTWaarborg-deelnemers hebben professioneel smartphones leren repareren.

De tweede groep die de leermodule Smartphone Reparatie Vaardigheden heeft gevolgd was hier ook weer erg enthousiast over. De groep ging als een speer door alle opdrachten heen en heeft er goed vertrouwen in hier professionele stappen in te kunnen maken.

 

We wensen hen veel succes in deze nieuwe markt!

Meer nieuws & blogs, februari 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73