Volg ons op sociale media

Van Zoeker tot Klant: hoe zorg ik voor meer online leads?

Geplaatst op 27 februari 2017 om 10:05

Kent u het verhaal van de wortel en het dekseltje al? Nog niet? Dan moet u zeker naar de online leadgeneratie-middag met gastheer Webstijl komen. Op donderdag 30 maart verzorgen wij speciaal voor u een middag waar informeren, verleiden en de zorg voor resultaat centraal staan. Bent u een marketeer of ondernemer die zijn online resultaat een boost wil geven? Dat mag u deze middag eigenlijk niet missen!

ICTWaarborg-partner Webstijl bezit alle kennis over online leadgeneratie. Om deze kennis over te brengen zetten zij op donderdag 30 maart een interessant programma voor u neer. Zo komt veelgevraagde spreker Martijn Holtes spreken over Social Selling en vertelt Nico de Jong (Webstijl)  het verhaal van de wortel en het deksteltje. Oftewel, hij legt uit hoe er meer te halen is uit uw website.

De middag wordt afgesloten met een ontspannen Bierproef workshop door "De Bierverteller".

Wilt u dit ook niet missen? De dag is gratis en uitsluitend toegankelijk voor ICTWaarborg-deelnemers. Bent u al aangesloten bij ICTWaarborg? Meld u hier dan snel aan!

ICTWaarborg-deelnemerschap

Bent u nog geen ICTWaarborg-deelnemer, maar bent u wel benieuwd naar alle voordelen die dit u biedt? Kijk dan hier. Wilt u uw bedrijf direct aansluiten bij ICTWaarborg? Doe dat dan hier

Meer nieuws & blogs, februari 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73