Volg ons op sociale media

Verkoop PC's loopt terug in 2016

Geplaatst op 24 februari 2017 om 10:00

Ondanks een wereldwijde stijging van de IT-investeringen, blijft de verkoop van pc’s dalen. Er wordt wel gretig geïnvesteerd in services of communicatie. Het aandeel van de traditionele pc’s en laptop bestond in 2015 uit 228 miljoen verkochte apparaten. In 2017 verwacht onderzoeksbureau Gartner dat er nog eens 5 miljoen minder exemplaren worden verkocht.

De daling van het aantal verkochte PC’s zorgt er voor dat er een stijging komt van de verkoop van andere 'devices'. Zo worden er bijvoorbeeld meer tablets en smartphones verkocht. Lees hier het volledige artikel (enkel toegankelijk voor deelnemers aan het label ICTKeurmerk). 

pc

Wilt u meer weten over ICTKeurmerk en hoe u zich kan aansluiten? Kijk dan hier voor meer informatie.  

Meer nieuws & blogs, februari 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73