Volg ons op sociale media

Wat is teambuilding nu eigenlijk?

Geplaatst op 20 februari 2017 om 10:15

Teambuilding

De ICT Cup is een onvergetelijke sportdag vol actie, sport en voornamelijk teambuilding. Hierin komt het belang van een hecht, geolied team naar voren. Om een team beter te laten samenwerken, is het goed om elkaar buiten het werk om beter te leren kennen. Juist door even weg te zijn van de werkvloer kunnen teamleden op een andere manier met elkaar leren samenwerken. Teambuilding is een verzamelnaam voor groepsactiviteiten waarbij samenwerking de rode draad vormt. Tijdens de ICT Cup kan er aan de sociale binding, het vertrouwen, de groepsdynamiek en zelfs de efficiëntie van het team gewerkt worden.

Wilt u samen met uw team hier ook aan werken? ICT-bedrijven die geïnteresseerd zijn kunnen hier meer informatie aanvragen (om tijdens de ICT Cup het spelersveld in evenwicht te houden, hanteren we een streng selectiebeleid).

Meer nieuws & blogs, februari 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73