Volg ons op sociale media

Welke ICT’er verdient in het zonnetje te worden gezet?

Geplaatst op 17 februari 2017 om 08:50

Door razendsnelle veranderingen binnen het ICT-landschap worden de behoeften en eisen van de ICT vaak bijgesteld. Voor veel ICT’ers is het bijhouden van de toenemende complexiteit van ICT-omgevingen echt een fulltime baan op zich. Hierin kan de ICT’er zich onderscheiden en belangrijk zijn voor zijn/haar bedrijf. Door het introduceren van de ICT’er van het jaar Award binnen de ICTWaarborg Awards, kunt u de ICT’er in het zonnetje zetten.

Is het uw collega die vol energie is en van wie de successen duidelijk zichtbaar zijn? Heeft u die collega altijd al meer willen geven dan een klein complimentje of een beetje waardering? Dan is dit is een unieke kans om op een creatieve manier een blijk van waardering te geven, namelijk met de ICTWaarborg Award voor ICT’er van het jaar. Laat zien waarom uw collega een held is door uw verhaal te delen via dit online formulier.

Wanneer u de vijf vragen binnen dit formulier heeft beantwoord en ingezonden, dingt de voorgedragen ICT'er automatisch mee naar deze award. Uw inzending komt bij de jury terecht, die deze zal beoordelen. Hier komt dan een top drie uit, die wordt uitgenodigd voor de uitreiking van de ICTWaarborg Awards op 29 juni in de Harbour Club in Amsterdam. Daar wordt ter plekke bepaald wie de uiteindelijke winnaar zal zijn, door een live stemproces.

Andere vakprijzen

Denkt u ook kans te maken op één van de andere vakprijzen? Doe hier dan ook zeker aan mee:

Meer nieuws & blogs, februari 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73