Volg ons op sociale media

Wint u een van de felbegeerde ICTWaarborg Awards?

Geplaatst op 7 februari 2017 om 10:15

Als brancheorganisatie organiseren wij jaarlijks de ICTWaarborg Awards. Met deze awards prijzen we de kwaliteit van de dienstverlening in de Telecom- en Nederlandse ICT-branche. Dit jaar introduceren we niet alleen een nieuwe publieksprijs voor telecombedrijven, maar ook een geheel nieuwe categorie met vijf prijzen.

De nieuwe categorie binnen de ICTWaarborg Awards bestaat uit vijf vakprijzen, waarbij we ondernemerschap centraal zetten. Binnen deze categorie worden genomineerden en winnaars beloond voor hun inzet op het gebied van marketing, sociaal ondernemerschap, duurzaamheid, innovatie en op individueel vlak met de prijs voor ‘ICT’er van het jaar’.

Deel uw mooie project met ons!

Heeft u het afgelopen jaar een mooi project neergezet die binnen een van deze vijf vakprijzen valt? Laat dit ons dan weten door dit als case in te dienen op onze website. Alle ingezonden cases worden door ons jurypanel beoordeeld en de drie best beoordeelde partijen zijn een stap dichterbij de winst. Wie de uiteindelijke winnaar wordt, blijft tot het laatste moment spannend, omdat dit wordt bepaald door een live stemproces tijdens de Awards-uitreiking op 29 juni in de Harbour Club in Amsterdam.

Naast deze vakprijzen, kunt u ook meedingen naar een publieksprijs, waarvan de award voor ‘Telecombedrijf van het jaar’ de nieuwste toevoeging is. Om kans te maken op deze award, laat u uw klanten voor u spreken. Op basis van hun beoordelingen op onze portal www.telecomdienstverleners.nl, worden twaalf provinciewinnaars en één landelijke winnaar bekend gemaakt. Staat uw bedrijf nog niet op deze portal vermeld? Regel dit dan snel!

Meteen aan de slag?

De uitreiking van deze Jazz-edition van de ICTWaarborg Awards vindt plaats op donderdag 29 juni in de Harbour Club in Amsterdam. Promotiemateriaal om meteen aan de slag te gaan met het werven van stemmen en meer informatie vindt u op de website.

Veel succes!

 

Danielle Evers
Directeur ICTWaarborg

 

Dit artikel is verschenen in TBM Magazine #1 2017

Artikel ICTWaarborg Awards in TBM

 

Meer nieuws & blogs, februari 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73