Volg ons op sociale media

ICTWaarborg Awards: nog één dag om te stemmen

Geplaatst op 24 maart 2017 om 10:10

ICT-bedrijven kunnen mooie beoordelingen verzamelen op één of meer van de portals van ICTWaarborg, zoals Automatiseerder.nl, Computerwinkels.nl, Internetdienstverleners.nl, Telecomdienstverleners.nl en ZoekComputerhulp.nl. Natuurlijk kan hiermee goed worden aangetoond hoeveel tevreden klanten zij hebben, maar een jaar lang draait dit ook om het behalen van winst bij de ICTWaarborg Awards. Nu is de laatste dag bereikt dat de beoordelingen meetellen als stemmen, dus zet nog even je beste beentje voor!

De laatste dag van het werven van stemmen voor de publieksprijzen van de ICTWaarborg Awards is ingegaan. De stemmen die je vandaag nog werft, kunnen bepalend zijn voor de uiteindelijke provinciewinnaar van de 'Webwinkel van het Jaar', 'Winkel van het Jaar', 'Servicebedrijf van het Jaar', Telecombedrijf van het Jaar' en 'Zakelijke Dienstverlener van het Jaar'.

Laat je klanten op je stemmen via de volgende portals voor de bijbehorende awards:

Zet nog even je beste beentje voor en wie weet sleep jij de felbegeerde ICTWaarborg Award binnen!

Meer nieuws & blogs, maart 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73