Volg ons op sociale media

Huisautomatisering: dé markt die volop in beweging is

Geplaatst op 2 maart 2017 om 11:00

Langzaam maar zeker raakt huisautomatisering (domotica), door de steeds lagere prijs en gemakkelijkere installatie, meer geïntegreerd in het gemiddelde huishouden. Bedrijven blijven telkens nieuwe toepassingen ontwikkelen die ons leven thuis gemakkelijker of leuker maken. Door deze veranderingen zien de consumenten ook steeds meer de toegevoegde waarde van huisautomatisering. Het wordt tegenwoordig niet meer gezien als zomaar een gadget, maar als een echte oplossing. De sleutel daartoe kan geboden worden door ICT-bedrijven die de gewenste toepassingen bij de consument kunnen installeren.   

Huisautomatisering kan in verschillende categorieën worden opgedeeld zoals, comfort, energie, beveiliging en zorg. Door het aansturen van slimme oplossingen kan dit gerealiseerd worden in ieder huis. Er zijn veel mogelijkheden voor ICT-bedrijven om business te creëren met deze markt doordat woningen veranderen en producten steeds vaker aangesloten kunnen worden op huisautomatisering. Als deelnemer van ICTWaarborg kunt u zich aansluiten bij ons inspiratielabel Huisautomatisering en meeliften in deze groeiende business. 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om zich aan te sluiten bij het inspiratielabel Huisautomatisering? Kijk dan hier.

Meer nieuws & blogs, maart 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73