Volg ons op sociale media

ICTWaarborg Awards-jury is bekend

Geplaatst op 7 maart 2017 om 09:00

De jury van de ICTWaarborg Awards is bekend. Sef Heldens, Sander Hulsman, Witold Kepinski, Jasper Lazet, Jennifer Lyklema, Jan Stam en HP van Tilburg vormen de zevenkoppige jury die dit jaar voor het eerst de inzendingen van de vakprijzen zullen beoordelen. In dit artikel stellen we ze voor.

Dit jaar werden de vakprijzen geïntroduceerd bij de ICTWaarborg Awards. Een nieuwe categorie met de vijf prijzen Marketing Award (gesponsord door Portland Europe), Innovatie Award (gesponsord door HP), Duurzaamheid Award, Sociaal Ondernemerschap Award en de award voor ICT’er van het Jaar. Om kans te maken op één van deze felbegeerde awards, richten ICT-bedrijven zich niet op het werven van zoveel mogelijk stemmen (zoals bij de publieksprijzen), maar op het overtuigen van de jury. Op de website kunnen nog tot en met 10 april betogen worden ingevoerd, waarbij partijen zo goed mogelijk proberen toe te lichten waarom zij de award verdienen.

De jury bestaat uit experts bij verschillende onafhankelijke partijen uit de markt. Door hun beoordeling wordt begin mei bepaald welke drie partijen per award genomineerd zijn. Deze partijen worden uitgenodigd tijdens de ICTWaarborg Awards-uitreiking op 29 juni, waar de daadwerkelijke winnaar via en live stemproces wordt gekozen.

Maak kennis met de jury

De jury van de ICTWaarborg Awards 2017 bestaat uit Sef Heldens, hoofdredacteur Magenta Publishing; Sander Hulsman, hoofdredacteur Channelweb; Witold Kepinski, hoofdredacteur Dutch IT-channel; Jasper Lazet, algemeen directeur Heliview; Jennifer Lyklema, consultant GfK; Jan Stam, oprichter Stichting Certificering MKB; en HP van Tilburg, hoofdredacteur Connexie Magazine.

 

 

Sef Heldens, hoofdredacteur Magenta Communicatie

Sef is bij Magenta Communicatie werkzaam als hoofdredacteur van TBM en medeorganisator van events als Expeditie ICT en de Telecom Inspirience Awards.

“Al onze activiteiten zijn erop gericht om business partners in ICT en Telecom verder te helpen in hun day-to-day business. Dat maakt het beoordelen van nieuwe concepten en business cases van ICTWaarborg-leden zo ontzettend leuk en interessant. Ik kijk uit naar de jurering!”

Sander Hulsman, hoofdredacteur Channelweb

Sander Hulsman is hoofdredacteur van het IT-cluster van Jaarbeurs. Hij is verantwoordelijk voor alle content op Channelweb, de Nederlandse en Belgische site van Computable, het magazine van Computable, Marqit in Nederland en België en de beurswebsites van Infosecurity.nl, Infosecurity.be, Data & Cloud Expo (Nederland), Storage Expo en The Tooling Event (beide in België), Zorg & ICT en het congres Overheid360.

 

“Ik wil vooral geïnspireerd worden door ICT-bedrijven die met innovatie aantoonbare commerciële successen hebben weten te behalen in Nederland.”

Witold Kepinski, hoofdredacteur Dutch IT-channel

Witold Kepinski (1969) is hoofdredacteur en medeaandeelhouder van Dutch IT-channel, het grootste IT business platform van Nederland. Samen met een gespecialiseerd team van redacteuren, bloggers en videomakers verzorgt Witold Kepinski de content voor het magazine, website, apps en social media kanalen LinkedIn, Twitter en Facebook. Dutch IT-channel organiseert ook verschillende jaarlijks terugkerende netwerkevents zoals onder andere het Dutch IT Society Event en het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala.

“De Nederlandse IT-dienstverlener speelt een belangrijke en cruciale rol in de groei en innovatie en digitale transformatie van de Nederlandse economie.”

Jasper Lazet, algemeen directeur Heliview

Jasper Lazet (’s-Gravenhage, 1973) is Algemeen Directeur en mede-eigenaar van Heliview Conferences & Training in Breda. Heliview Conferences & Training initieert, ontwikkelt en organiseert congressen, B2B evenementen, trainingen en internationale studiereizen. Deze initiatieven, die zich met name richten op de branches informatie- en communicatietechnologie (ICT), mobiliteitsmanagement en industrie, zorgen voor kennisdeling en brengen zakelijke contacten tot stand.

“Voor het eerst zullen er dit jaar vakprijzen worden uitgereikt. Mijn verwachting is dat het niveau van inschrijvingen hoog zal zijn en dat de inschrijvers het de vakjury moeilijk zullen maken. Zeker binnen de categorie ‘Innovatie’ zijn voor mij de verwachtingen hoog gespannen. Persoonlijk hoop ik een goede combi tegen te komen die ‘duurzaamheid’ realiseert door ‘innovatie’.”

Jennifer Lyklema, consultant GfK

Jennifer Lyklema studeerde Business Administration aan de Erasmus in Rotterdam met marketing management als specialisatie. Na haar afstuderen in 2007 is zij aan de slag gegaan bij GfK. Momenteel bekleed Jennifer de functie van Industry Consultant en is verantwoordelijk voor de markten IT, Office, Stationary en het Distributeurspanel.

Jennifer is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen deze sectoren, zij is zowel actief binnen de industrie-, distributeurs- en retailmarkt. Vanuit dat oogpunt kan zij deze ontwikkelingen vanuit meerdere perspectieven zien en interpreteren. Daarmee voorziet zij de klanten van GfK van de laatste trends in de markt. Gezien de toenemende verwevenheid van deze markten omvat Jennifers expertise naast kennis en inzicht in deze markten ook een overkoepelende blik over het geheel.

“Ik kijk uit naar het jureren van de inzendingen voor de ICTWaarborg  Awards. ICT is een sector die altijd aan verandering onderhevig is, ik ben erg benieuwd hoe innovatief de ondernemers zijn.”

Jan Stam, oprichter Stichting Certificering MKB

In 1974 is Jan in de automatisering terecht gekomen als computer operator op een IBM mainframe. In de ICT heeft hij diverse functies doorlopen, zoals network operator, technisch applicatiebeheerder, security administrator en projectleider. In 1996 is hij een ICT-bedrijf gestart met als diensten detachering van ICT-professionals (hoofdzakelijk mainframespecialisten) en outsourcing van ICT voor MKB-bedrijven. Dit heeft hij tot 2001 gedaan. Hierna heeft hij nog in loondienst gewerkt als Hoofd Automatisering, Teammanager Klantenservice, Manager ICT Beheer, Manager Service Desk. Sinds 2013 is hij weer als zelfstandige gestart met het begeleiden van ISO 9001 certificeringen binnen Stichting Certificering MKB.

“Dit is voor mij de eerste keer dat ik in een jury zit en dat vind ik een nieuwe ervaring en ik ben zeer benieuwd naar de cases.”

HP van Tilburg, hoofdredacteur Connexie Magazine

Tot 2002 werkte HP van Tilburg (voluit Hans Peter, maar bekend als HP) als marketeer in de retail en de media. Sinds 2002 is hij werkzaam in de telecom en IT sector, waar hij na een aantal jaren voor een distributeur te hebben gewerkt hoofdredacteur werd van Connexie magazine.  Vanuit deze positie zag hij in zijn scope vaste telefonie, IT en nu de energiesector integreren. HP is een lateraal denker met focus voor het ICTE kanaal en de toekomst daarvan. 

“In de jurering van de ICTWaarborg Awards zal ik met name kijken naar de manier waarop het kanaal in staat is om services boven producten en ingewikkelde techniek te plaatsen. Het gaat tenslotte om het gebruik en niet om de apparatuur en software.”

 

Meer nieuws & blogs, maart 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73