Volg ons op sociale media

ICTWaarborg introduceert de ICTVakdag App

Geplaatst op 27 maart 2017 om 17:00

Vanaf vandaag is de ICTVakdag App verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store onder de naam 'ICTVakdag'. Met de app kunnen bezoekers aan dé vakbeurs voor de ICT-branche vooraf bekijken welke partijen tijdens het evenement aanwezig zijn en zich vooraf inschrijven voor de interessante kennissessies. Ook kan de app eenvoudig worden gebruikt om zich tijdens de beurs goed over de beursvloer te kunnen navigeren. 

In de ICTVakdag App vindt u een lijst met standhouders, een overzicht van de kennissessies met de mogelijkheid om u direct voor zo'n sessie in te schrijven, nieuws over de vakbeurs en de plattegrond van de beursvloer. Heeft u zich nog niet ingeschreven als bezoeker van ICTVakdag, dan kan dit ook in de app. Uiteraard kunt u zich ook nog steeds aanmelden via de website

Lees hier meer over de ICTVakdag App en download deze meteen!

Over ICTVakdag

ICTVakdag is de vakbeurs voor de Nederlandse ICT-branche. Het evenement vindt plaats op maandag 8 mei van 11:00 - 18:00 uur en is gratis toegankelijk voor bezoekers. Het sfeerthema van de beurs dit jaar is 'Culinair', wat betekent dat u een dag met culinair netwerken kunt verwachten. Via de standhouders en de vele kennissessies wordt u in één dag op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste kansen in de ICT-branche. Mis dit niet en meld u hier gratis aan.

Meer nieuws & blogs, maart 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73