Volg ons op sociale media

ICTWaarborg zet nieuwe Smartphone Reparatie-dag op de planning

Geplaatst op 28 maart 2017 om 12:15

Er is een nieuwe Smartphone Reparatie-dag ingepland voor deelnemers van brancheorganisatie ICTWaarborg. De praktijkdag vindt plaats op maandag 29 mei en is enkel toegankelijk voor ICTWaarborg-deelnemers.

“Het inplannen van een derde dag was niet meer dan logisch”, zegt ICTWaarborg-directeur Danielle Evers. “De eerste twee praktijkdagen waren enthousiast ontvangen en nog veel van onze deelnemers gaven aan behoefte te hebben aan een Smartphone Reparatie-sessie.”

De eerstvolgende praktijkdag is gepland op maandag 29 mei en biedt plaats aan tien ICTWaarborg-deelnemers. Zij melden zich hier aan voor de sessie die van 9:30 tot 17:30 uur duurt. Tijdens de dag zullen verschillende onderwerpen de revue passeren:

Bent u nog geen ICTWaarborg-deelnemer, maar bent u wel geïnteresseerd in deze Smartphone Reparatie-praktijkdag? Neem dan contact met ons op!

Meteen aanmelden als ICTWaarborg-deelnemer kan hier.

Meer nieuws & blogs, maart 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73