Volg ons op sociale media

Dit leert u op de training Huisautomatisering

Geplaatst op 5 april 2017 om 09:00

Huisautomatisering is één van de innovatielabels van ICTWaarborg. Voor Huisautomatiseerders organiseren we verschillende evenementen, waardoor zij in contact komen met leveranciers van deze slimme producten. Daarnaast hebben we speciaal voor hen een training ontwikkeld om geïntroduceerd te worden in deze innovatieve wereld. Maar wat leert u op deze training eigenlijk?

1. De Ecosystemen
Er zijn tal van ecosystemen die voor huisautomatiseringsproducten kunnen worden gebruikt, waarvan de volgende erg belangrijk zijn: 433 MHz; Zwave; Zigbee; KNX. De eigenschappen van deze ecosystemen worden uitgebreid behandeld tijdens de training Huisautomatisering.

2. Communicatie
1-weg en 2-weg communicatie komen ook aan de orde. Wat is het verschil hiertussen en hoe zorg je ervoor dat je de juiste communicatiewijze kiest.

3. Beveiliging
Net zoals bij elk ander ICT-product, speelt beveiliging ook bij huisautomatisering een belangrijke rol. Tijdens de training wordt u uitgelegd hoe bij huisautomatiseringsproducten met veiligheid wordt omgegaan.

4.  Producten
Het mooie van huisautomatiseringsproducten is dat zij ‘gewone’ producten ‘slim’ kunnen maken. Hoe kunt u dit bewerkstelligen en waar moet u op letten? Merken die interessant voor u kunnen zijn komen ook tijdens de training aan bod.

5. Oplossingen
Uiteindelijk draait huisautomatisering om de oplossingen die het voor uw klant kan opleveren. Hoe maakt u deze voordelen zo goed mogelijk aan hen duidelijk? Ook dat wordt u uitgelegd tijdens de training.

Wilt u ook aan de slag gaan met Huisautomatisering?

Dit innovatielabel is enkel toegankelijk voor ICTWaarborg-deelnemers. ICTWaarborg-deelnemers melden zich hier aan om Huisautomatiseerder te worden. Bent u nog niet bij onze brancheorganisatie aangesloten? Dan vindt u hierover meer informatie op deze pagina.

Meer nieuws & blogs, april 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73