Volg ons op sociale media

Huisautomatiseringsmarkt is booming, maar waar te beginnen?

Geplaatst op 5 april 2017 om 10:00

De huisautomatiseringsmarkt is booming, maar dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. De grootste hindernis is de enorme hoeveelheid aan verschillende standaarden en protocollen. Fabrikanten bedenken vaak hun eigen protocol bij hun producten, maar er zijn ook een aantal open standaarden. 

Het zijn juist deze standaarden die de technologie verder helpen. Maar welke moet u kiezen en waar moet u op letten als deze keuze maakt? In dit artikel worden de vijf belangrijkste besturingssystemen voor u op een rij gezet.

Wilt u meer weten over deze besturingssystemen? Kom dan naar de training Huisautomatisering of bezoek de Demodag op 18 mei (Enkel en alleen toegankelijk voor deelnemers aan het label Huisautomatisering).  

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om zich aan te sluiten bij het inspiratielabel Huisautomatisering? Kijk dan hier.

 

 

Meer nieuws & blogs, april 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73