Volg ons op sociale media

SuitIT deelt ervaringen met cloud op evenement dean one

Geplaatst op 4 april 2017 om 15:20

Donderdag 6 april vindt ons evenement in samenwerking met dean one plaats. Gedurende deze middag worden verschillende aspecten van cloud computing voor u belicht. Dit wordt onder andere gedaan door ICTWaarborg-deelnemer SuitIT. 

SuitIT, uit Eindhoven, is automatiseerder en hostingbedrijf en aangesloten bij ICTWaarborg. Het bedrijf helpt haar klanten met het organiseren van hun IT en heeft mooie cases op het gebied van cloud computing. Bovendien signaleren ze da

t er veel verbeteringen mogelijk zijn over de manier waarop we over cloud communiceren. Tijdens het Cloud Evenement dat wij samen met partner dean one organiseren, deelt SuitIT-eigenaar Otto Lodewijk hun ervaringen met en tips over cloud met u.

Wilt u dit evenement aanstaande donderdag 6 april ook niet missen? Niet alleen ICTWaarborg-deelnemers mogen zich gratis aanmelden voor dit evenement, ook wanneer u nog niet bij de brancheorganisatie bent aangesloten bent u welkom. U meld zich dan hier aan.

Bekijk het volledige programma van het cloud computing-evenement hier.

Meer nieuws & blogs, april 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73