Volg ons op sociale media

Vooraf aanmelden ICTVakdag: noodzakelijk!

Geplaatst op 7 april 2017 om 12:10

Over iets meer dan één maand is het zover: de ICTVakdag op maandag 8 mei met als sfeerthema Culinair. Dit jaar is het noodzakelijk om u vooraf aan te melden als bezoeker, want registratie tijdens de beurs is niet meer mogelijk. Gratis aanmelden als bezoeker doet u hier

Meld u voor woensdag 12 april aan en ontvang gratis het ICTWaarborg magazine

Bij aanmelding ontvangt u een bevestiging met uw e-ticket. Bewaar deze bevestiging goed en houd deze gereed bij de ingang van de beurs om deze te laten scannen. Dit is de nieuwe manier van registratie, waardoor registratie tijdens de beurs niet meer mogelijk is. 

Download de ICTVakdag App

Nieuw dit jaar is de ICTVakdag App. In deze app kunt u het seminarprogramma vinden en direct inschrijven voor een sessie naar keuze. Uiteraard staat hier ook een overzicht van de standhouders, het laatste nieuws en de plattegrond. De app is gratis te downloaden in de Google Play Store en in de App Store.

Wat is er nieuw tijdens de ICTVakdag?

Wilt u dit ook niet missen? Meld u dan hier gratis aan als bezoeker van ICTVakdag!

Meer nieuws & blogs, april 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73