Volg ons op sociale media

Helemaal up-to-date na de ICTVakdag

Geplaatst op 9 mei 2017 om 17:15

Gisteren hebben we voor de negende keer een succesvolle ICTVakdag georganiseerd in de Jaarbeurs. Ondernemers en beslissers op het gebied van ICT kwamen hier om te netwerken, interessante seminars te volgen en kennis te maken met de nieuwste innovaties binnen hun vakgebied.

Het sfeerthema van de ICTVakdag was ‘culinair’ en geheel in de stijl van het thema werden de bezoekers bij binnenkomst welkom geheten bij het adviescentrum van ICTWaarborg. Zij konden daar terecht voor allerlei vragen met betrekking tot hun bedrijfsvoering. Op de andere stands werden de nieuwste ontwikkelingen getoond en kregen de bezoekers uitgebreide informatie.

In vier verschillende zalen werden interessante seminars gegeven door onder andere HP, Dropbox, Oracle, Nederlands Cyber Collectief en ICTRecht. Wist je bijvoorbeeld dat slechts 22% van het IT budget ligt bij de IT afdeling en dat 78% van het budget dus op andere afdelingen ligt? Marcel van de Gender van Dropbox gaf op enthousiaste wijze een leerzame seminar over Dropbox Business. 

In de HP VIP Room werd je bijgepraat over de nieuwste trends op het gebied van mobiel en flexibel werken en werden de allernieuwste premium producten getoond.

Hoe kun je vrijwel kosteloos succesvol aan marketing doen? Wat zijn de do’s en dont’s en hoe zorg je ervoor dat je meer gekwalificeerde leads genereert? Peter Vos van Conceptsales gaf daarover een zeer inspirerende sessie.

Nieuw dit jaar was dat de seminars werden gehouden met behulp van Sennheiser’s Silent Seminar headsets, waardoor ze extra duidelijk te horen waren. 

Het was een zeer geslaagde dag, die werd afgesloten met een feestelijke borrel op de stand bij onze partner dean one.

De foto's van de ICTVakdag kun je hier terugvinden.

Meer nieuws & blogs, mei 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73