Volg ons op sociale media

Vakprijs-genomineerden ICTWaarborg Awards bekend!

Geplaatst op 19 mei 2017 om 16:05

Dit jaar voegde ICTWaarborg vakprijzen toe aan haar Awardsshow. Om aan deze awards mee te doen, zonden ICT-bedrijven cases in waarna de zevenkoppige en onafhankelijk vakjury deze onder ogen kreeg. Na een lastige beoordelingsperiode, hebben zij nu een top 3 per categorie bepaald.

De ICTWaarborg Awards kende dit jaar vijf vakprijzen: de Marketing Award (gesponsord door Portland Europe), de Innovatie Award (gesponsord door HP), de Duurzaamheid Award, de Sociaal Ondernemerschap Award en de award voor ICT’er van het Jaar. Deze awards zijn aan de bestaande publieksprijzen toegevoegd, omdat de brancheorganisatie hiermee het belang van ondernemerschap wil benadrukken. 

Alle ingediende cases waren erg goed. Dit maakte het een lastige taak voor de jury om hier een top drie uit te kiezen. Uiteindelijk is het hen toch gelukt en kunnen de drie genomineerden per categorie hieronder worden teruggevonden in willekeurige volgorde. 

 

Genomineerden Marketing Award (gesponsord door Portland Europe)

For All IT Services

H&R Automatisering

VX Managed Services

Genomineerden Innovatie Award (gesponsord door HP)

Capica Online Bedenkers

HCA Automatisering

IT.PA BV

Genomineerden Duurzaamheid Award

NEH ICT Solutions B.V.

ReplaceDirect

Update.nl

Genomineerden Sociaal Ondernemerschap Award

ActiveView

Vitasys B.V.

H&R Automatisering

Genomineerden ICT’er van het Jaar

De NEH Servicedesk

H&R Automatisering

SWAHO Computer hulp

De uiteindelijke winnaar per categorie wordt tijdens de uitreiking bepaald door middel van een live stemproces. Het thema van de ICTWaarborg Awards is dit jaar de Jazz Edition. De uitreiking vindt plaats op donderdag 29 juni in The Harbour Club Amsterdam, waarvoor alle genomineerden, sponsoren en de juryleden zijn uitgenodigd. Meer informatie over de ICTWaarborg Awards kunt u vinden op de website: www.ictwaarborgawards.nl 

Meer nieuws & blogs, mei 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73