Volg ons op sociale media

ICT Cup groot succes!

Geplaatst op 19 juni 2017 om 10:50

Een geslaagde dag vrijdag tijdens de ICT Cup. Ifective Software Engineering mocht de allereerste Cup in ontvangst nemen. Conceptsales ging met de tweede prijs naar huis en Tweeweg IT met de derde prijs.

Afgelopen vrijdag gingen 24 teams de strijd om de allereerste ICT Cup aan! Een dag vol sportieve activiteiten en volop gelegenheid om te netwerken maakte deze dag tot een groot succes. De teams hadden vooral veel plezier tijdens het handboogschieten, de GPS tocht, beachvolleybal, lacrosse en voetbal. Als finalespel kwam touwtrekken aan bod en daarna konden de uiteindelijke winnaars van deze dag hun welverdiende beker in ontvangst nemen. 

De foto's van deze sportieve dag kunt u hier vinden. 

 
 

€ 6.380,- opgehaald voor Stichting ALS met ICT Cup

Tijdens de ICT Cup is tevens extra aandacht besteed aan de strijd tegen de genadeloze ziekte ALS. Dit heeft geresulteerd in een opgehaald bedrag van € 6.380,-. 

Een van de teams Tweeweg IT, had het initiatief genomen om tijdens de ICT Cup drankjes, appeltaart en cupcakes te verkopen waarvan de volledige opbrengst naar ALS ging. Een aantal andere teams hebben mooie donaties gedaan waardoor we uiteindelijk gezamenlijk een bedrag van € 6.380,- hebben opgehaald. Gorrit-Jan Blonk, voorzitter van Stichting ALS Nederland, heeft dit geweldige bedrag in ontvangst genomen en bedankte iedereen namens ALS voor de inzet om dit bedrag op te halen. 

 
 

Inschrijven als team voor de ICT Cup 2018? 

​De ICT Cup 2018 gaat plaatsvinden op 8 juni 2018. Je kunt hier je team inschrijven.

Meer nieuws & blogs, juni 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73