Volg ons op sociale media

ICTWaarborg partner Dropbox: Het is mogelijk om 3 Dropbox Business licenties te bestellen

Geplaatst op 12 juli 2017 om 09:55

Vanaf begin juli heb je de mogelijkheid om, in plaats van 5 licenties, een minimum van 3 licenties af te nemen via de Ingram Micro Cloud Marketplace. We hebben naar de waardevolle feedback van onze klanten geluisterd en besloten dat we het minimum aantal aan te schaffen licenties terugbrengen van 5 licenties naar 3. Door deze flexibele ontwikkeling kunnen wij beter inspelen op de behoeften van kleine bedrijven en het geeft jou de mogelijkheid om Dropbox Business makkelijker te bestellen.
 
3 redenen waarom Dropbox Business de juiste oplossing is voor het mkb:

1. Verbeter de samenwerking tussen teams: Dropbox Business brengt devices, apps en kantoor samen en zorgt ervoor dat medewerkers makkelijker samenwerken en met elkaar en externe partners; 

2. Krijg betere controle over bedrijfsgegevens: Dropbox Business geeft eindgebruikers en de IT wat zij nodig hebben: een centraal bestuurbare oplossing die werkt met alle apps en devices waar werknemers nu al gebruik van maken; 

3. Vermindering in de kosten: Klanten die Dropbox Business gebruiken zien een zichtbare vermindering in de kosteninvestering, doordat kosten worden geëlimineerd. De productiviteit en samenwerking van de bedrijfsfuncties worden verbeterd.

Indien je meer wilt leren over de beste positioneren van Dropbox Business naar jou klanten, kan je contact opnemen met jouw contactpersoon bij Ingram Micro Cloud, of je kan direct jouw order plaatsen in de Cloud Marketplace. 

Bezoek de Cloud Marketplace

Meer nieuws & blogs, juli 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73