Volg ons op sociale media

Impressie ICTWaarborg Awards

Geplaatst op 5 juli 2017 om 10:05

29 juni vond de dertiende editie van de ICTWaarborg Awards plaats in The Harbour Club Amsterdam. Aan de bestaande categorieën binnen de ICTWaarborg Awards waren dit jaar waren nieuwe prijzen toegevoegd. Naast de bekende awards voor Winkel van het Jaar, Webwinkel van het Jaar, Servicebedrijf van het Jaar en Zakelijke dienstverlener van het Jaar, maakte men dit jaar ook kans op de award voor Telecombedrijf van het Jaar.  Daarnaast werden er vijf vakprijzen uitgereikt. Dutch IT-channel heeft een impressie van de avond gemaakt. 
De impressie van de avond kunt u hier bekijken. 
De foto's van de avond kunt u hier bekijken. 
 
Benieuwd naar de winnaars van de publieksprijzen? Deze kunt u hier vinden. 
Benieuwd naar de winnaars van de vakprijzen? Deze kunt u hier vinden. 
 
Meer informatie over de ICTWaarborg Awards uitreiking kunt u vinden op de website: www.ictwaarborgawards.nl 
 

Meer nieuws & blogs, juli 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73