Volg ons op sociale media

Word jij onze nieuwe collega? ICTWaarborg is per direct opzoek naar een New Business Sales.

Geplaatst op 26 juli 2017 om 15:35

New Business Sales

Als New Business Sales ben je ondernemend. Je gaat zelf actief de markt in. Je bezoekt en belt prospecten en genereert op een effectieve manier leads en vult daarmee sales- en innovatiefunnel. Uiteraard ben je ook het aanspreekpunt voor bestaande klanten, en borg je de lopende business. Je bent in staat om met jouw commerciële vaardigheden richting en inhoud te geven aan de gesprekken, zodat jij jouw doelstellingen kunt behalen. Je werkt planmatig en doelgericht en komt afspraken na. In deze functie ben je zeer zelfstandig en verantwoordelijk voor het gehele sales traject. Van acquisitie tot het sluiten van de deal.

Als New business sales ben je resultaatgericht. Je legt de lat hoog en doet er alles aan je gestelde targets te halen, je bent een hunter en closer ineen.

Bekijk de vacature hier.

Meer nieuws & blogs, juli 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73