Volg ons op sociale media

Bezoek het seminar nieuwe wetgeving AVG

Geplaatst op 21 augustus 2017 om 13:55

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. 

Iedere organisatie krijgt te maken met de nieuwe privacyregelgeving. De impact hangt af van welke, hoeveel en op welke wijze u persoonsgegevens van uw klanten, personeel en relaties verwerkt, beheert en al dan niet opslaat en gebruikt.

De nieuwe privacywet vraagt om goede voorbereidingen zodat u tijdig de AVG kunt implementeren. Het opstellen van een intern privacy beleid, het uitvoeren van Privacy Impact Assessments en het verbeteren van ICT-beveiliging is een goed begin. Het nieuwe privacy regime goed voorbereid tegemoet treden voorkomt vervelende boetes.

Klik hier voor alle informatie en wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt!

Meer nieuws & blogs, augustus 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73