Volg ons op sociale media

Bezoekers daar heeft u niets aan!

Geplaatst op 31 augustus 2017 om 14:05

Online marketing. Het gaat veelal over de nieuwste websites gebouwd volgens de laatste designtrends. Of over originele social media campagnes die viral gaan. En vergeet vooral contentmarketing en het inzetten van influencers niet. Hoeveel online marketing bureaus beloven u de hemel? “Ga met ons in zee en het aantal bezoekers zal sky high gaan.” Of “Binnen 2 maanden staat u op nr. 1 in Google!”. 

Kijken, kijken, niet kopen…

Het klinkt veel ondernemers als muziek in de oren. Dus de verleiding is groot om voor een bureau te kiezen die deze beloftes doet. Want dat is toch wat u wilt: veel mensen in uw ‘winkel’? Toch is dit ook zeker geen garantie op resultaat. U kunt prima de hele dag aanloop hebben in uw prachtige winkel op die ene toplocatie. Maar aan het eind van de dag tot de conclusie komen dat u niets verkocht heeft… Dit betekent dat tussen het moment dat de bezoeker binnenkomt en vertrekt er iets niet goed gaat.

Verder lezen?

ICTWaarborg-deelnemers lezen dit volledige artikel van ICTWaarborg-partner Webstijl binnen de reeks "Van Zoeker tot Klant" in het Kenniscentrum. Hier delen wij kennis via interessante achtergrondartikelen met onze deelnemers. Wilt u ook van deze en meer voordelen profiteren? Lees dan hier meer over het ICTWaarborg-deelnemerschap.

Meer nieuws & blogs, augustus 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73