Volg ons op sociale media

Bezoek ICTWaarborg tijdens RoutIT Vision

Geplaatst op 5 september 2017 om 14:10

Op 20, 21, 26 en 27 september 2017 vindt het ICT en telecom event van het jaar plaats: RoutIT Vision.

Bedrijfsprocessen en verdienmodellen veranderen in rap tempo. De vraag is niet óf, maar wanneer uw klant zijn bedrijf transformeert en wie hem daarbij begeleidt. Tijdens RoutIT Vision Transform inspireren wij u met relevante marktontwikkelingen, innovaties, nieuwe diensten en best-practices. En wij geven u de middelen waarmee u de klant met de sterkste commerciële totaaloplossing helpt transformeren!

Vision Expo

De Vision Expo is dit jaar groter dan ooit. Toonaangevende techbedrijven zoals Microsoft, Cisco en Broadsoft demonstreren hoe u elke klantoplossing uniek maakt. We sluiten de dag af met de RoutIT Vision BBQ, waar u bijpraat met alle RoutIT collega’s en branchegenoten. En natuurlijk gaat u niet met lege handen naar huis. 

Meld u nu aan!

Bekijk de sfeerimpressie van 2016 voor meer informatie en meld u aan via marketing@routit.nl of via 088-437 26 30. Bent u nog geen partner van RoutIT? Ook dan bent u van harte welkom.

Uiteraard is ICTWaarborg ook aanwezig met een stand op dit event! Wij ontmoeten u graag op een van onderstaande data. 

Meer nieuws & blogs, september 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73