Volg ons op sociale media

Branchevoorwaarden ICTWaarborg AVG-proof

Geplaatst op 21 september 2017 om 11:00

Om ervoor te zorgen dat u goed beslagen ten ijs komt op het moment dat de AVG van toepassing is, heeft ICTWaarborg haar juridische documenten herzien en introduceren wij dit najaar de nieuwe versie van onze Branchevoorwaarden!

De ICTWaarborg Branchevoorwaarden zijn algemeen geaccepteerd en worden dagelijks door ruim 1.300 bedrijven in de praktijk getoetst. Zoals u van ons gewend bent, zorgt ICTWaarborg ervoor dat de Branchevoorwaarden altijd juridisch up-to-date zijn. 

Naast de Branchevoorwaarden van ICTWaarborg zijn natuurlijk ook overige documentatie, zoals de (sub)bewerkersovereenkomsten en de privacyverklaring, AVG-proof gemaakt.

Wilt u ook AVG-proof worden en u laten ontzorgen! Meld u dan nu bij ons aan.

Meer informatie over onze seminars Algemene verordening gegevensbescherming? Bekijk dan de website www.ictwetgeving.nl

Meer nieuws & blogs, september 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73