Volg ons op sociale media

Dutch IT Society Event

Geplaatst op 1 september 2017 om 10:30

Het Dutch IT Society Event, dat op donderdag 7 september in Fort Voordorp plaatsvindt, is hét netwerkevent voor de IT-branche en is uitsluitend toegankelijk op persoonlijke uitnodiging. We hebben voor dit event in de middag een mooi Channel Programma samengesteld, waarbij Witold Kepinski hoofdredacteur van Dutch IT-channel, moderator is van het forum. 

Ruim 400 beslissers uit de gehele IT-keten komen samen om te netwerken, nieuwe contacten op te doen, om over ontwikkelingen in de markt te praten en te toosten op een goede tweede helft van het jaar.

Nog niet uitgenodigd?

Wij hebben speciaal voor RESELLERS 50 extra kaarten beschikbaar voor de snelste beslissers. Bent u werkzaam bij een reseller (DMU) en wilt u graag komen naar dit unieke event, schrijf u dan in via de aanmeldbutton op www.dutchitevent.nl, en gebruik de code DISE303. Op de website vindt u ook alle informatie over het event.

Let op! Er zijn maar 50 kaarten beschikbaar. Wees er dus snel bij.

Dit event wordt mogelijk gemaakt door onze mediapartner Dutch IT-channel

Meer nieuws & blogs, september 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73