Volg ons op sociale media

In één middag klaar voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Geplaatst op 25 september 2017 om 10:25

25 mei 2018 gaat er juridisch nogal wat veranderen op het gebied van persoonsinformatie. Per die datum is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Het gevolg is dat u een aantal zaken goed moet regelen om boetes en andere narigheid te voorkomen.

Concreet betekent de AVG dat dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De huidige Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer.

Als ondernemer zit u uiteraard niet te wachten op veranderende wetgeving. De juridische consequenties zijn vaak moeilijk in te schatten en het nemen van de juiste maatregelen neemt veel tijd in beslag. Liever zouden we ons bezig houden met zaken die geld opleveren terwijl al die juridische zaken gewoon goed geregeld zijn… toch? 

Wij vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent over de veranderingen die deze nieuwe wetgeving met zich meebrengt en de voorbereidingen die u moet treffen om aan deze wetgeving te voldoen. Om u als speler in de ICT-branche goed te informeren over deze AVG, organiseert ICTWaarborg op verschillende dagen in oktober en november een seminar op Nyenrode Business Universiteit.

De vraag naar informatie over dit onderwerp blijkt enorm, want binnen twee uur was het eerste seminar al volgeboekt! Inmiddels zijn er al vier seminars gepland en hebben meer dan 300 mensen zich aangemeld.

Naast de voorlichting die deze dag gegeven wordt, zorgen we ook voor de praktische tools en de geactualiseerde juridische documentatie, zoals Algemene Voorwaarden, bewerkersovereenkomsten, privacyverklaring en informatie-factsheets. 

Bent u geïnteresseerd om een van de seminars te bezoeken? Wees er dan snel bij, want het animo is groot!

Bezoek onze speciale website www.ictwetgeving.nl voor meer informatie. 

Meer nieuws & blogs, september 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73