Volg ons op sociale media

Nomineer ook dit jaar voor de Dutch IT Channel Awards!

Geplaatst op 26 september 2017 om 15:00

Onze media-partner Dutch IT-channel maakt u er graag op attent dat het nomineren voor de komende editie van de Dutch IT-channel Awards weer is begonnen en nog loopt tot 5 oktober 2017. Zij hopen dat u dit jaar nominaties indient.

U kan snel en eenvoudig distributeurs, resellers en vendoren aan te dragen voor een nominatie in een van de categorieën van deze felbegeerde awards. Nomineren kan direct via deze link.

Klik hier voor handige tips om snel en makkelijk te nomineren!

Nomineren

Onderbouw uw nominatie met de juiste argumenten. Beschrijf waarom een organisatie of persoon in 2017 innovatief, succesvol of bijzonder is geweest. U kunt uw nominatie extra onderbouwen door bijvoorbeeld een relevante case aan te leveren. Hoe beter de onderbouwing, hoe meer kans op een nominatie! 

Vervolgens stelt een onafhankelijke jury samen met de redactie van Dutch IT-channel per categorie een top-5 van genomineerden samen, waarop gestemd kan worden. De winnaars krijgen op 18 januari 2018 de felbegeerde awards uitgereikt, tijdens het feestelijke Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala in Studio 21 in Hilversum. 

Tijdens het stemproces besteedt Dutch IT-channel veel aandacht aan alle genomineerden, onder meer in online nieuwsberichten. Ook heeft de december-uitgave van de printeditie van Dutch IT-channel een speciaal Dutch IT-channel Awards Magazine als bijlage. Dutch IT-channel ondersteunt het stemproces bovendien met een uitgebreide campagne op onder andere diverse social media kanalen.

Heeft u vragen? Neem contact op met:

Rob de Kleijnen

Telefoon: 06-40236803

E-mail: rdekleijnen@dutchitchannel.nl

Meer nieuws & blogs, september 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73