Volg ons op sociale media

Stem op uw favoriet bij de Dutch IT-channel Awards

Geplaatst op 22 november 2017 om 13:50

Het stemproces voor de derde editie van de Dutch IT-channel Awards is gestart! Er kan tot 5 januari 2018 op dutchitawards.nl gestemd worden. Er zijn in totaal 95 genomineerden in 19 categorieën. De 20e categorie is de Editors Choice Award die exclusief door de redactie wordt gekozen en uitgereikt aan een bedrijf of persoon die zich heeft weten te onderscheiden in de Nederlandse IT-channel business.

Sinds begin september de nominatiecategorieën voor de Dutch IT-channel Awards bekend zijn gemaakt is de website druk bezocht door lezers die hun favoriete reseller, VAR, service provider, distributeur, IT-vendor en channel personality hebben genomineerd. Een jury heeft een definitieve lijst van genomineerden samengesteld. De genomineerden krijgen volop aandacht in Dutch IT-channel Magazine, op de website, de gratis apps en social media- kanalen zoals LinkedIn, Twitter (@Dutchitchannel)Facebook en het speciale Dutch IT – channel Awards Magazine dat verschijnt in december. 

Studio 21 Hilversum

Zorg dat uw favoriet de meeste stemmen krijgt en met een Award wordt beloond. Het stemproces wordt begeleid door het onafhankelijk stemprocesbureau Vote Company. De awards worden op donderdagavond 18 januari 2018 feestelijk uitgereikt tijdens het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala in Studio 21 te Hilversum.

Innovatie

Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel is verheugd dat er ook nieuwe bedrijven en personen voor het eerst zijn genomineerd. “Dat zijn in het bijzonder resellers, service providers en leveranciers waaronder een aantal scale-ups. Dit toont aan dat de markt verandert waarbij ruimte is voor innovatieve succesvolle IT-bedrijven. We vieren dit allemaal samen op 18 januari 2018 in Studio21 onder het motto ‘Let’s celebrate the channel’.”

Stemmen kan via dutchitawards.nl 

Meer nieuws & blogs, november 2017

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73