Volg ons op sociale media

ICTWaarborg Awards: een historisch hoogtepunt

Geplaatst op 31 januari 2018 om 15:25

Na 13 zeer succesvolle edities is er een einde gekomen aan de ICTWaarborg Awards. Dit jaar zullen we geen nieuwe verkiezing houden. Ondanks dat de verkiezing en uitreiking altijd zeer populair zijn geweest en grote belangstelling hadden vanuit de gehele ICT-branche hebben wij besloten om afscheid te nemen van dit jaarlijkse event.

Afgelopen 13 jaar hebben we de ICTWaarborg Awards altijd met veel plezier mogen organiseren. Ieder jaar weer was het een bijzonder evenement en heel mooi om te zien hoe het steeds weer leefde in onze branche. Ondanks dit positieve gevoel en de waardering die we altijd hebben gekregen van onze partners en deelnemers hebben we besloten om te stoppen met de ICTWaarborg Awards.

Het is tijd voor iets nieuws, onze branche innoveert en ontwikkelt dagelijks. Als brancheorganisatie staan we ook niet stil en kijken we kritisch naar onze dienstverlening en evenementen; waar heeft de markt behoeften aan en hoe kunnen wij toegevoegde waarde leveren? Diverse mediapartners van ons organiseren jaarlijks sterke verkiezingen in het ICT-kanaal. Zij doen dit goed; dankzij deze events blijft er een podium voor sterke spelers, opvallende innovaties en mooie persoonlijkheden. Mede hierdoor durven wij de ICTWaarborg Awards los te laten en gaan wij ons focussen op een nieuw evenement voor onze branche. Wat we precies in gedachten hebben blijft nog even een verrassing, maar houd onze site, social media en de berichtgeving in de media in de gaten!

Meer nieuws & blogs, januari 2018

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73